Nylansering av bloggen!

Får hälsa alla nya och gamla besökare välkomna till nylansering av min blogg. Här kommer jag avhandla det som händer i mitt liv. Jobbmässigt, privat, träningsmässigt och mina olika hobbys som t.ex. mitt motorintresse, speciellt gällande mopeder.

Har ju som ni kanske känner till en hel del mopeder ståendes hemma i garaget och dessa kräver sin tid och kärlek vill jag lova. Det betyder att jag ofta inhandlar reservdelar, smörjmedel, rostskydd, rengöringsprodukter m.m. Då vi inte har någon bra butik i direkt närhet av där jag bor så har dessa inköp tenderat att ske mer och mer online. Utbudet online har ju också formligen exploderat och konkurrensen bara ökar och ökar som det verkar.

Nu senast så beställde jag en hel del produkter från Veidec i samband med min senaste beställning från en av mina absoluta favoritbutiker online, nämligen Ettans mopeder. Veidec har produkter för t.ex. rengöring, smörjning och rostlösning. Riktiga kvalitetsprodukter som verkligen gör sitt jobb visade det sig nu när jag hunnit testa det mesta. Det hela blir ju inte sämre av att det är svenska produkter som har funnits på marknaden och utvecklats sedan 1993.

Produkterna är miljövänliga och Veidec säger sig ha ett mål att man som kund ska känna sig trygg i förvissningen om att man använder de mest effektiva produkterna på marknaden, produkter som verkligen gör skillnad. Man ska t.ex. få en högre andel kvalitativt innehåll och ett absolut minimum av drivmedel och lösningsmedel när man använder en aerosolburk ur Veidecs sortiment. Det innebär färre körda transportmil, mindre åtgång av förpackningsmaterial och burkar. Det ska även innebära ett mindre energislöseri eftersom mindre material behöver tillverkas och det innebär i sin tur en lägre TCU (Total användningskostnad) för dig som kund och för miljön.

Veidec är ju verkligen riktiga proffsprodukter vilket inte minst märks av det faktum att man som företag har varit med och stöttat motorsporten sedan företagets grundades 1993. Man har varit med som team, sponsor och även som ägare av ett mästerskap STCC – Scandinavian Touring Car Championchip där man var med och införde etanol och biogas som drivmedel för deltagarna. Miljöengagemanget tycker jag bidrar till ytterligare en dimension där jag gärna är med och bidrar och betalar några extra kronor. Jag kommer som ni förstår fortsätta att köpa kvalitetsprodukter från Veidec även framöver och mitt råd till er som ännu inte hunnit testa dessa produkter är kort och gott: Gör det! Finns de inte hos din lokala handlare så beställ hem från nätet via t.ex. Ettans mopeder eller någon annan webbutik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *