Nya idéer!

Här om dagen kom jag fram till något. Jag vaknade mitt i natten och hade helt plötsligt kommit fram till att jag ska säga upp mig. Vet detta kanske låter som en helt galen impuls, speciellt när jag senast här om veckan skrev hur mycket jag trivs på mitt nuvarande jobb och det gör jag verkligen och jag kommer sakna alla som jag arbetar med otroligt mycket. Men jag har väl kommit fram till att jag är redo för en förändring. Det var en lång söndag att sitta hemma och veta att på måndag kommer jag säga upp mig. Självklart gjorde jag en pro´s och con´s lista. Det gör jag allt när det kommer till livsförändrande ändringar men trots detta så kom jag ändå fram till att jag skulle bestämt säga upp mig på måndag. Vilket jag gjorde! Direkt på morgonen knackade jag på min chefs dörr, steg nervöst in för att se min chef Karins glada ansikte på andra sidan. Hon tog det betydligt bättre än vad jag hade förväntat mig. Hon sa att om hon var i min ålder igen skulle hon gjort precis som jag. Provat på en massa olika jobb för att komma fram till vilket som känns helt rätt. Jag fick 2 månaders uppsägningstid med ett löfte att om jag ångrade mig var jag alltid välkommen tillbaka.

Då jag inte var helt säker vad jag ville satsa på gick jag till Arbetsförmedlingen för att prata med en rådgivare. Jag svarade på en lång rad av frågor som dom ställde mig och så småningom kom vi fram till att jag ska försöka få in en fot på en en marknadsföringsbyrå. Efter en intensiv kväll av mycket svärande, var mitt cv redo att möta världen. Jag Googlade digital marknadsföring för att få ett bättre hum av vad jag hade bestämt mig för att ge mig på och en helt ny spännande värld öppnade sig framför mina fötter. Frenetiskt läste jag allt jag kunde hitta och när jag kände att jag hade en bra uppfattning, började jag söka närliggande marknadsföringsbyråer. Vilket var då jag hittade Redcarpet. En liten men personlig byrå med många år kunskap i sitt led. Jag skickade omgående ett långt genomtänkt mejl, där jag förklarade för dom att trots att jag inte hade erfarenhet inom marknadsföring som dom säkert hellre sökte, hade jag passionen och drivet för att lyckas. Det tog inte mer än en timme innan jag hade ett svar ifrån dom att jag var välkommen att komma och presentera mig själv i person. Så håll era tummar och tår för imorgon gäller det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *