Nya projekt!

Känner redan att valet var rätt! Jag har avklarat min första månad på det nya jobbet och jag älskar det redan. Det har varit en intensiv månad med mycket träning inom marknadsföring, men även en massa spännande ny upplevelser, så som mingel på event och flera intressanta kundmöten. Jag har redan lärt mig så mycket på så kort tid och för första gången i mitt liv känns det som att jag är på helt rätt plats. Självklart saknar jag alla mina gamla patienter men det känns lite som att jag har gått in i Narnia garderoben och kommit ut på andra sidan där jag möts av en helt ny spännande värld redo för äventyr. Nästa vecka har vi ett event inbokat, vi ska på världens farligaste möte som det heter på Liseberg. En hel dag med en massa mingel, spännande talare och god mat. Om vi har tur så har vi dessutom chansen att prova på några åk. Jag som är livrädd för karuseller, men vad gör man inte för att visa framfötterna på det nya jobbet. Ser ni en helt ny värld har öppnat upp sig och det känns lite som att jag äntligen har hittat hem.

Jag har dessutom redan fått mitt första egna projekt utav min chef och det  är inget litet projekt. Dom skall nämligen expandera företag utomlands , vilket betyder att dom är i behov utav en internationell konsult som kan hjälpa dom med internationalisering . Det var inte särskilt svårt att hitta en expert inom just internationell tillväxt som finns baserad på västkusten nära tillgänglig för ett face to face möte. Så jag bokade in ett mötet och det visade sig att jag skulle få träffa själva skaparen av Siver Growth, Niklas. Vi skall träffa nästa vecka för att diskutera vad han skulle kunna hjälpa oss med och ge oss en offert. Jag presenterade mitt fynd för min chef som blir riktigt nöjd med vad jag hade hittat. Han godkände mötet och ville gärna följa med, men noterade att jag ändå skulle leda mötet själv.

Inte dåligt att redan fått så stort förtroende och ansvar så tidigt i min nya karriär, men jag ser detta som ett test och jag har alltid varit bra på test.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *