Marknadsföringsbruden

http://www.ladydiamond.se/wp-admin/post-new.php

Drömjobbet

Mitt tidigare arbeta känns som ett minne blott. Jag har bara arbetat på firman i ett par månader nu, men tiden har verkligen flugit. Jag är långt från färdig med min träning men jag blir långsamt mer och mer bekväm med min position och mina arbetsuppgifter. Jag saknar självklart mina gamla kollegor och patienter men det känns ändå som att jag har kommit helt rätt. Trots att jag är nyast har jag fått mycket eget ansvar, vilket verkligen känns otroligt skönt.

Jag tänkte att jag i dagens inlägg skall ge er en liten beskrivning av mitt nya fantastiska jobb, lite om firman och även vad det är som jag sysslar med.

Så då kör vi:

Firman som jag arbetar för heter Redcarpet. Redcarpet är en  Alingsås baserad digital marknadsföringsbyrå, som sysslar med marknadsföring via Google (Adwords), Instagram, Facebook och Youtube, med fokus på e-handel. Vi arbetar även med mycket SEO eller sök motor optimering som det heter på svenska, är ett sätt som vi kan hjälpa våra kunder ranka bättre i det organiska flödet på Google. Man gör detta genom att arbeta med kvalité av kundens hemsida så väl som skapande av genuina lankar. Vi använder oss av flera olika  skribenter som vi anställer för att skriva om våra kunders produkt texter för att dom skall vara mer SEO vänliga. Vi samarbetar även med flera bloggare som skriver inlägg åt oss på beställning. Det är detta som jag är huvudansvarig för! Jag har byggt upp mitt egna nätverk av bloggare som jag beställer blogginlägg av, på begäran av våra kunder. Det är ett hektiskt men roligt arbete fullt spännande människor och utmaningar. Jag har fått en nära relation med flera av bloggarna vilket gör arbetet ännu trevligare.

Min sambo tycker redan att jag arbetar för mycket, men är man är målmedveten och genuint gillar sitt jobb är det inte så konstigt att sitta och svara mejl kl 23.00 på en tisdag. Hade jag haft ett kontor hemma hade jag säkert suttit på kvällarna med jobbdatorn då jag tycker det är så roligt. Vi får se om jag kanske kan köpa mig ett fint skrivbord på loppisen som ligger granne med kontoret.

Okej mina fina följare, det var allt för idag! Hoppas att ni alla är lyckliga och nöjda med livet. Om inte är det aldrig för sent att vända blad och börja på nytt precis som jag gjorde.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *