Födelsedag med silverkant

http://www.ladydiamond.se/wp-admin/post-new.php

Är du också ett kontrollfreak?

Min syster erbjöd sig fixa mitt födelsedagskalas i år men jag är har väldigt svårt för att lämna över tyglarna i någon aspekt av mitt liv. Så självklart tackade jag nej! Det var en snäll tanke men jag skulle bara inte klara av att hållas i mörkret. Dessutom så älskar min syster att skämma ut mig. Det har hon alltid gjort sedan vi var små. Så om jag känner henne rätt hade det funnits flera uppblåsbara dockor med mitt ansikte på eller allmänt pinsamma bilder uppsatta överallt.

Hon får nöja sig att planera min möhippa om jag någonsin gifter mig. Då kan hon få göra precis vad hon vill med mig haha. Bara tanken får mina knän att skaka. Jag kommer säkert få gå genom en galleria iklädd en Borat Baddräkt och ballerina kjol med en skylt som säger ”Gratis pussar utdelas”.

http://www.ladydiamond.se/wp-admin/post.php?post=50&action=edit

Som sagt, jag fyller år hela 25 år så det är ju en rätt viktig födelsedag. Och jag hoppas på en riktig brakfest med god mat och trevligt sällskap!

Jag har redan börjat att planera min födelsedag, gjort flera listor med allt som behöver handlas och förberedas. Papperstallrikar, plastbestick, mat, tilltugg, läsk och alkohol. Mamma har sagt att hon skall stå för alla utgifter men för att inte göra henne pank ska jag försöka spara där jag kan. Jag hittade flera smarta och billiga tips på Pinterest, det bästa tipset jag hittade var att brygga öl hemma. Oftast tar folk med sig sin egna alkohol när dom ska på fest, men jag tänkte ändå bjuda på en välkomstdrink och min favorit, öl. Så varför inte prova att göra ölen själv hemma. Hittade alla ingredienser som jag tänkas behöva på PGW.se så beställde hem ett nybörjarkit för att se om jag lyckas. Jag fick tyvärr IG i kemi men MVG i hemkunskap så bara framtiden kan säga hur detta kommer sluta.

Pappa får sköta maten som självklart är grillat då det är min favorit. Tror det får bli kycklingspett med grönsaker, bearnaisesås och potatis i ugnen. Det vattnar sig redan i munnen. Eller så beror det på att jag börjar bli hungrig, men det är lite förtidigt att äta lunch redan, slutar inte jobba förrän runt 5 tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *