Fjärilar i magen

http://www.ladydiamond.se/wp-admin/post-new.php

Något helt fantastiskt har hänt sedan förra inlägget. Inte nog med att födelsedagsfesten blev en pang succé, så är jag väldigt stolt att berätta att jag fått en heltidstjänst på Redcarpet. Helt ärligt blev jag lite överrumplad av allt. Mina kollegor överraskade mig med en lite tårta på kontoret i måndags morgon och en present. Det var ett porträtt av dom, haha lite tveksamt att jag kommer hänga upp tavlan där hemma. Det skulle antagligen se lite roligt ut med en bild på sina kollegor hängande på väggen där hemma haha

Ikväll skall vi ha en afterwork allihopa här på kontoret med lite dricka och god mat. Vi skall äta tapas i Göteborg , på en restaurang som heter El Toro Bravo. En super mysig lite restaurang med en lång drinklista och en massa plockmat. Det skall bli super mycket att se kollegorna när dom inte sitter med näsorna i sina datorer och analyserar data, vilket praktiskt taget är vad arbetet infattar.

Inte nog med att jag nu har en fastanställning så har jag träffat någon. Det är väldigt nytt så jag ska inte gå in i detalj än. Men än så länge känns allt helt perfekt, han är jätte fin, snäll och omtänksam, vilket är rena motsatsen till alla killar jag tidigare har gått ut med. Så håll tummarna nu mina följare att allt går som det skal och jag har en ring på mitt finger och en bulle i ugnen innan året är slut. Det var skrivet med mycket ironi mina kära! Men håll tummarna att allt går bra och han fortsätter vara lika perfekt om några veckor som han är nu. Idag svängde han förbi kontoret med en lite skrivbordsväxt. Han tyckte att mitt skrivbord saknade något så han köpte en liten söt blomsteruppsättning åt mig. Självklart kommer växten få mig att tänka på honom varje gång jag kollar på den. Herre nu fick jag fjärilar i magen!

Det var allt jag hade och uppdatera er med den här gången! Jag hoppas att ni får en super mysig vecka med god mat, trevligt sällskap och mycket mycket kärlek.

Ha det bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *