Gymbruden

http://www.ladydiamond.se/wp-admin/post-new.php

Hej mina kära läsare!

Ni kommer inte tro era öron eller snarare ögon i detta fall.

Jag har börjat träna på gym, för första gången i mitt 25 år långa liv. Det kan bara bero på en sak, och det måste vara att jag är nykär. Och där kommer det även ut att jag är nykär. Hoppas Daniel läser detta så att han vet att han ger mig fjärilar i magen och att han får mig att vilja vara bättre för hans skull.

Jag har gått med i ett gym där jag nu har tränat hela 5 gånger, 3 gånger på en vecka. Jag började med maskinerna, då dom kändes tryggast, men igår vågade jag mig över till sidan av gymmet där alla vikter fanns. Sidan av gymmet där alla dom stönande muskelknuttarna håller till. Till en början skrämde dom mig, men inte längre. Dom kan väsnas hur mycket dom vill så länge jag har Beyonce sjungande i mina öron – Who Rule the world – girls! Finns ingen bättre pepmusik än Queen B.

Då jag aldrig har varit intresserad av att träna är jag nu på jaken efter en massa nya träningskläder. Tyvärr så platsade inte mina fotbollsshorts från gymnasiet och en topp från Ginatricot, när man kunde se alla trendiga gymtjejer med sina tighta träningsbyxor och sina magtröjor. Dessutom behöver jag verkligen köpa mig en sport-bh, man får på tok för mycket uppmärksamhet på gymmet när man har på sig en vanlig bh. Så den stora jakten på träningskläder har börjat! För mig är det väldigt viktigt med funktion och mindre viktigt vilket märke det är, vilket var varför jag köpte ett par träningsshorts med ficka på sidan från en sida på nätet. Då slipper jag hålla i mobiltelefonen medans jag går mellan övningarna. Jag köpte även en riktigt snygg topp och en vadderad sport-bh.

Det var allt från mig för den här gången. Jag tänkte svänga förbi gymmet för att prata med en PT, så man kan få några smarta tips om kost och träningsrutiner. Är det inte är alldeles för dyrt kanske jag till och med bokar in några pass med en.

Det var allt för den här gången! Hoppas ni får en toppen mysig helg alla underbara människor där ute.

Ha det bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *