Bygga eget skrivbord

Hejsan hoppsan!

Hoppas allt är toppen med er! Jag har varit så jäkla pysselsugen det senaste och antar att det också är en utav effekterna att vara nykär. Ni minns kanske att jag pratade om att jag kanske skulle köpa ett skrivbord på loppisen bredvid kontoret, men så kom jag på att jag faktiskt skulle kunna bygga ett eget. Det skulle kunna bli ett kul projekt för mig och Daniel att göra tillsammans. Allt går jättebra, vi trivs verkligen ihop och har så jäkla kul, därför tänkte jag att ett litet byggprojekt skulle vara en kul utmaning för oss. Typ en samarbetsövning om ni förstår. Detta är bara än så länge en idé i mitt huvud, men jag tänker att jag vill ha en bra plan innan jag berättar för honom. Vill ju ändå imponera lite och visa att jag är ganska smart ändå.

Vart är det första stället man tittar på när man behöver inspiration? Jo Pinterest givetvis. Varje gång jag går på toa, sitter och väntar på något eller allmänt har någon minut över så är jag inne på Pinterest och kollar alla skrivbord och DIY jag kan hitta. Det finns verkligen allt ifrån äpplelådor, plastskivor, plankor eller bara som en vanlig hylla fäst på väggen.

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara min inredningsstil, den är lite av varje just nu. Ett gammalt bord från farmor, en soffa från ikea, min gamla säng jag hade när jag bodde hemma och allmänt lite ihop-plock från ditten och datten. Därför tänker jag att det hade varit extra roligt att få till en riktigt fin kontorshörna, samtidigt som det är ganska svårt att matcha in till resten eftersom det inte riktigt finns någon röd tråd i lägenheten. Frågan är om jag ska köra på ett vitt skrivbord, det passar ju ändå till allting. Kanske köpa listor som man kan sätta på väggen som man lägger en träskiva på. Det är i ett hörne i sovrummet som jag har tänkt ha det, så i så fall behöver jag bara ett stödben i andra änden. Om jag åker till byggvaruhuset och köper typ en MDF-skiva, vit färg och listor, så kan Daniel hjälpa mig att borra och skruva upp listorna medans jag målar träskivan. Det blir väl kanske inget superavancerat projekt direkt, men ändå väldigt kul att göra något tillsammans. Jag skulle nog även vilja ha en sån där string-hylla ovanför skrivbordet, där man kan ställa pärmar med viktiga papper, lite böcker och någon blomma. Det skulle väl bli fint? Kanske en ljusslinga också, det vore mysigt!

Nu ska jag ringa Daniel och berätta om min idé, hoppas ni får en supermysig kväll och en jätteskön helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *