Stuglycka och Kärlek 🏠❤️

God kväll mina kära vänner och läsare! 

Idag är en alldeles fantastiskt speciell dag för idag har jag gått och blivit med sommarstuga! En helt fantastiskt vacker sommarstuga som jag köpt helt själv.

Jag har alltid viljat köpa en sommarstuga men pengarna har inte riktigt funnits där. Min familj och jag har alltid spenderar somrarna i vår sommarstuga på Hönö på västkusten där vi badade och lekte som barn. Vi spenderade inte bara somrarna där när jag va liten utan även dem somrarna som man kände för att följa med min Mamma och Pappa till Hönö.

Det va alltid väldigt skönt att veta att man hade möjligheten att åka ut till Hönö på somrarna när man inte orkade med sina kompisar i stan längre.


Det var liksom ett sätt att komma ifrån alla dyra kaffe lattar och odd molly koftor utan man landade i ett mer naturligt tillstånd av sig själv. Behövde man diska så var det bara till att gå ut och spola vatten ur vattenslangen utanför huset. Behövde man gå på toaletten så var det mulltoa med aktiv kol som gällde.

Må det vara lite äckligt men det va en väldigt frihetskänsla! Man hade inget bilddagboken att koppla upp sig på. Teckningen på mobilen va kass så man kunde inte ringa upp sina kompisar och prata. Man var liksom i nuet. Vi sprang runt på ön och lekte. Träffade nya kompisar som jag fortfarande umgås med än idag.

Men nu är det som sagt min tur att skaffa min alldeles egna sommarstuga. Nu är det ju vinter men jag hoppas på att få gjort så mycket som möjligt nu när våren kommer så att jag sen kan spendera mycket tid i stugan under sommaren. Nu ärdet ju faktiskt så at jag och min kille har köpt denna stuga ihop då vi kände att vi ville ta ett steg i rätt riktning mot att flytta ihop.

Stugan ligger på Björkö, en fantastisk västkustö som man tar färjan över från fastlandet med Björkö-leden. Förra sommaren var jag faktiskt mycket på Björkö och festade då jag har några goda vänner som har stuga på Björkö. Det var lite så jag fick upp ögonen för denna helsköna ö.

Och jag scoutade lite för att se vad som var till försäljning. Men till min sorg så fanns det ingenting i min prisklass till salu.. Men en kväll för ungefär 2 månader sen så surfade jag runt på olika mäklarsajter och fann denna fantastiska lilla stuga men mulltoa och tvättställ utanför stugan.

Helt perfekt för mig och min kille och vi hoppas kunna spendera många soliga dagar utanför stugan på varsina brassestolar mot fasaden på stugan.

Tack för denna gång. Vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *