Mat & Vänner

Hej igen kära läsare och vänner.

Vaknade indag av att jag kände mig lite krasslig. Ont i halsen och en ihållande smärta i huvudet. Vet inte alls vad det beror på då jag inte varit i kontakt med några sjuk personer och båda jag och min sambo har varit friska dem senaste månaderna. Men det kanske helt enkelt är den tiden på året.. Snart är det väll dags min kille att bli sjuk han också men det ser jag ju inte jätte mycket fram emot men detta blir första gången som vi är sjuka tillsammans så det är väll ett bra steg in i framtiden för oss båda.

Men något jag ser fram emot är helgen som jag och min kille ska spendera hos min bästa vän Johanna och hennes kille Erik som bor på andra sidan stan. Det är ett riktigt kul upplägg på middagen. Det är 3 par som ska på middagen och varje par ska ta med sig en del av middagen. Så till exempel så ska Johanna och Erik ta hand om efterrätten och vi ska ta han om huvudrätten medans det 3e paret Fredrik och Adam ska ta med sig förrätt. Det tycker jag låter som ett helskoj upplägg.

men vad har vi då tänkt att göra som huvudrätt undrar ni säkert, vi ska göra en rejäl jäkla paella så vi har suttit nu på förmiddagen och plöjt igenom internet efter Goda paella recept och har hittat ett riktigt härligt recept med räkor och musslor som kommer bli helt otroligt gott. Så nu har vi investerat i en paellapanna från paellapannor.com. Den ska levereras om några dagar så jag hoppas att vi kan sätta igång på Fredag med förberedelserna.

Ska bli så kul att min kille äntligen ska få träffa mina vänner. Jag hoppas verkligen att dem kommer att komma överens och att han kommer att ha kul då det är viktigt för mig att dem kan umgås tillsammans i framtiden då detta är mina bästa vänner.

Det är ju alltid svårt att bli introducerad till en helt ny grupp med människor men han är så social min kille så det borde inte vara ett problem. Så på lördag smäller det. Då blir det några goda glas vin och en massa härlig mat tillsammans med fin fint sällskap.

Det var nog det jag hade för idag. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni får en fantastisk dag och att ni tar hand om varandra.

Tack för mig! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *