Julpepp och bröllopspresent

Hej alla glada!

Hoppas allt är fint med er! Jag är äntligen frisk och på benen igen, vilket känns såå skönt 🙂 Jag är dessutom så otroligt taggad på julen och ser verkligen fram emot dom två kommande veckorna! Att mysa med familjen, äta god mat, spela spel, titta på Kalle Anka, julklappsleken och allt där till. Vad tycker ni är det bästa med julen? Jag tycker det är när alla sitter samlade framför Kalle Anka, då är stämningen så lugn och avslappnad, nästan så att man somnar. Och man njuter verkligen av varandras sällskap!

I år har vi bestämt att vi inte ska köpa några julklappar till varandra, förutom till småkusinerna såklart! Istället ska vi åka på en härlig resa när mormor och morfar fyller 75 i oktober nästa år. Det tycker jag är mycket roligare och ger ett minne för livet. Jag och Daniel har också bestämt att inte köpa något till varandra, utan att spara pengar och åka på en weekend till Paris till våren, romantiskt va? Vi har ju inte varit på någon resa tillsammans än så det ska bli väldigt spännande, många säger ju att det är så man verkligen lär känna varandra och kan vara avgörande om man förblir tillsammans eller inte. Det gör en ju ändå lite nervös så att säga, hehe! Vi trivs extremt bra ihop så jag tror dock inte att det kommer vara några problem alls.

På tal om högtider och att ge bort presenter så ska en utav mina kusiner, Linus, gifta sig i sommar och vi i familjen har spånat fram och tillbaka på vad vi ska ge dom i bröllopspresent. Man vill ju att det ska vara något extra som blir ett minne för livet. Och att dom minns att det var just från oss. Vi har funderat på presentkort på typ Plantagen, så att dom kan köpa ett äppleträd eller något liknande, då kommer dom ju alltid tänka på oss när dom äter äpplen. Vi har pratat om en riktigt härlig spauppelvelse och då Falkenbergs strandbad som ska vara ett av sveriges bästa. Det är ju dock något som gör en gång och när dom sedan går på spa nästa gång så kommer dom glömma just denna vistelsen. Men så kom min pappa på att vi skulle kunna ge dom en riktig jäkla utmaning! Mopeddelar Stockholm har ju sjuhelsikes massa mopeddelar och min pappa är gammal mekaniker så han har ju koll på hur man sätter ihop en moped. Idén är alltså att köpa en hel moped och låta delar av den vara isärmonterad, skicka med en manual och så får dom helt enkelt meka ihop den tillsammans. Som ett parprojekt! Dessutom kan man ju pimpa mopeden med lite fina dekaler, skriva deras namn och datumet dom gifte sig. Hade inte det varit en superrolig idé? Den ska iallaf jag rösta på nästa gång vi ska träffas och planera.

Nu ska jag och Daniel iväg till gymmet, ha en mysig kväll allihop, så hörs vi snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *