Nytt kontor på g!

Tja,

Julen och nyår är förbi! Oj vad fort det gick! Hur hade ni det?
Det var så skönt med lite ledighet. Jag fick jobba lite i mellandagarna iofs, men det gör inget när man har ett så kul jobb! Det känns som att jag lär mig något nytt varje dag, så kul! Idag skall hela teamet gymma på lunchen. Taggad till tusen, man har ju lite att jobba av nu efter julen, haha! Daniel är inte lika glad som jag för det här med att jag gymmar på luncherna. Han tycker vi har det så mysigt när vi går dit tillsammans efter jobbet säger han. Visst är han söt?!? <3

Vi bygger om och fixar på kontoret nu också. Nästa vecka skall vi flytta in på våra nya kontor. Så jäkla kul! Jag sitter ihop med Sandra som är min grymma kollega. Hon är så sjukt kul alltså, har alltid någon kul story om nått. Älska! Vi planerar lite kontorspiff. Vi kommer sitta så att vi har lite yta över. Hur mysigt vore det inte med en sitthörna då? Tänker mig dom sjukt snygg svarta stolarna ”Magaluf” från stilino.se tillsammans med en snyggt litet bord och någon fina blomma. Så när vi får besök finns det alltid extra sittplats liksom. Kan man ha ett rosa skrivbord tror ni? Haha! Så nice! Längtar! 🙂

Glömde lunchlådan hemma också. Så klantigt! Daniel var ju så söt igår <3 och gjorde köttfärsås och spaghetti. Sjukt god! Men han hade skivat i 2 hela vitlökar på 800 gram köttfärs så mina kollegor är nog glada för att jag glömde den, haha!

Gymtime nu! Ha de!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *