Äntligen flytt!

Äntligen flytt!

Inte ofta man säger den meningen högt 😉 Att flytta är ju i regel något som endast är förknippat med stress och ångest. Men i detta fallet känns det bara otroligt kul! Äntligen är vårt nya kontor färdigrenoverat och det är dags för inflyttning. Tänk er att få ett helt nytt kontor utan att egentligen behöva flytta, alltså en till en annan lokal. Vi har nu renoverat för att vi ska få plats allihop och även framtida kommande kollegor. Allt kommer vara anpassat för oss och våra specifika behov som anställda. Har jag nämnt att jag har världens bästa arbetsplats eller?

Möblerna är beställa, datum för flytt är spikad och alla är informerade och taggade! Vi har funderat lite på hur vi ska fira det här också. Vi vill ju gärna hitta på något tillsammans, det är i alla fall det viktigaste. Men det finns ju så mycket vi redan gjort och after work känns ju inte lika originellt längre efter några gånger. Det är ju lätt och ledsna på och innebär ofta en bakfylla dagen efter. Känns nog inte så kul för ens respektive heller när helgen blir förstörd, vet att min Daniel inte tycker det är så kul iaf! Man har ju ofta mycket på helgen också, kompisar att hälsa på eller renovering på stugan och så vidare.

Så vi funderar på att hålla det enkelt och ha en så kallad tyst disco – på kontoret! Har ni hört om detta innan? För mig är det ganska nytt men känns som en sjukt bra grej ju! Ni kan läsa mer om detta på Silent disco Sverige men konceptet går ut på att alla har egna lurar på sig och dansar, men tillsammans ändå! Då får ju alla dessutom välja egen musik om man inte vill lyssna på exakt samma. Här på kontoret är musiksmakerna ganska varierade så det är ju perfekt för vårt gäng. Öronen blöder efter all reaggetton ju 😀 Så det är väldigt välkommet får jag ju säga! Blir dessutom ganska lätt och genomföra utan särskilt mycket planerande, perfekt att ta till direkt när vi flyttat färdigt!

Om alla tycker det är roligt så ska vi nog prova att göra om det med även våra respektive och familjer närvarande, nästa gång vi har något att fira!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *