14 Februari, alla hjärtans dag!

Hej finisar!

Ny månad, tänk att det redan är februari, tiden går så sjukt fort! Men det är som man säger, tiden går fort när man har roligt! Och appropå roligt, nu har vi fått bo in oss lite i ny-renoveringen på jobbet och jag älskar det! Jag och Sandra är supernöjda med vårt egna lilla space och trivs jättebra.

Jobbet rullar på och Daniel och jag har haft så mysiga helger nu det senaste, mycket tid går åt att planera för sommarstället på björkö, längtar tills det blir sommar så vi kan hänga där dag efter dag. Så overkligt att det är mitt, vårat, och att vi ska få inreda och måla och göra massor med kul där tillsammans jag och mitt hjärta! Något vi bland annat planerar att kika på är om vi kan fixa något i stil med etnnic trehjuliga, eller något liknande sa Daniel. Det var iallafall ett märke som specialiserar sig på trehjuliga cyklar, som är något han skulle vilja att vi hade på sommarstället att cykla runt på i sommar. En rolig idé tyckte jag!

Idag är det den 14 Februari, alla hjärtans dag, på jobbet startade vi dagen med att krama alla för att sprida kärlek på alla hjärtans dag, gulligt va!? Vi får se vad jag och Daniel hittar på ikväll, vi sa att vi inte ska göra något speciellt, bara laga mat och äta god middag tillsammans ikväll och mysa en massa. Det känns rätt skönt att slippa göra sig fin och gå ut någonstans för middag, så jag tycker det låter väldigt härligt att bara vara hemma.

Hoppas ni får en superhärlig dag, tänk på att det finns massor med kärlek här i världen, det behöver inte vara just kärlek mellan partners denna dagen. Sprid glädje och kärlek, krama dom du älskar idag, vänner, pojkvänner, flickvänner, familj, kollegor, kanske tillochmed någon du inte känner så bra, alla behöver väl en kram? och glad alla hjärtans dag på er! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *