Hej alla härliga människor! Hoppas allt är gott med er och alla runt omkring er!

Nu är vi som sagt på plats i det ombyggda kontoret och allt är finnemang!

Jag och Sandra kommer väldigt bra överrens här inne i vårt lilla kryp in och allt känns faktiskt väldigt bra. Vi har haft en väldigt hektisk vecka med mycket kundmöten men också mycket möte inom personalen för att dela med oss av kunskap och erfarenheter. Mitt ansvar var att dela med mig av min kunskap kring Photoshop och grafisk framställning och jag fick lära mig mycket av våra säljare som delade med sig av mycket bra tips när det kommer till att bemöta potentiella kunder och intressenter.

Kundmötena har varit väldigt bra och alla 4 av mina möten var givande och bra då vi fick mycket gjort och kunde gå vidare i alla processer. Det är alltid roligt att möta sina kunder och det är alltid ett plus om dem kommer till oss med goda resultat och är glada över samarbetet!

Utöver detta så har jag faktiskt ett eget projekt på G utanför jobbet och som inte alls är jobbrelaterat. Jag har ett tag nu faktiskt funderat på att göra färdigt min frisörsutbildning som jag påbörjade strax efter gymnasiet men som jag inte avslutade på grund av mitt nuvarande jobb som inte kom vägen direkt men det va på grund av detta fantastiska jobb jag har nu som jag inte fullföljde min utbildning.

Det jag planerar att göra är att återuppta min utbildning på eftermiddagarna några dagar i veckan för att kunna ha en färdig utbildning i slutet av nästa år.

Tyvärr är det ganska kostsamt att utbilda sig till frisör men min plan är att efter avslutad utbildning starta upp en lite salong i en mindre lokal nära min lägenhet så att jag kan varva mitt nuvarande jobb med salongen. Men om jag ska lyckas med allt detta kommer jag behöva att ha kapital och jag tänkte faktiskt ta ett företagslån hos fedelta lån som lämnar lånebesked och utbetalning samma dag. Jag hoppas verkligen att det ska gå igenom så att jag kan fortsätta min utbildning.

Det hade varit roligt att kunna arbeta som licensierad frisör i min egna salong. Och att kunna varva det med mitt nuvarande jobb hade varit en ren dröm då jag trivs så fantastiskt bra på jobbet.

Det kommer bli ett tufft år att ta sig igenom nu då jag villl plugga och jobba samtidigt men jag har aldrig backat för en utmaning så det ska bli spännande och häftigt att se vad man faktiskt klarar av för att nå sina drömmar.

Nu måste jag tacka för mig och jag hoppas att ni får en lika bra dag som jag kommer att ha!

Tack för att ni tog er tid att läsa om vad som händer i mitt liv!

Ha det så gott så länge så hörs vi snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *