Thursday-news.

Hej igen!

Jag känner mig on fire här med att blogga denna veckan, tycker det är så himla kul! Hur mår ni? Jag mår bra, jag var ute på en promenad idag på lunchen, jätteskönt, det är regnigt och tråkigt ute men det regnade inte när jag gick vilket var skönt att slippa. Det är skönt att komma ut tycker jag mitt på dagen sådär, man får lite ny energi och ny luft i sig, det är så härligt att vi får vara så flexibla här på jobbet.

Nu är det torsdag och snart är den här arbetsdagen slut, om 1 timme ungefär och imorgon är det freeeedag, så skönt! Jag och min pojkvän ska kolla på talang och ha fredags-mys imorgon, vi har faktiskt följt hela säsongen iår och det är ganska kul att kolla på, det är roligt att ha något att följa. Vi ska köpa mat från Shit pommes frites också, hamburgare och sötpommes, åhh vad gott! Dom gör verkligen världens bästa burgare, det är ett snyggt gatukök typ, ett modernt gatuKÄK säger dom själva. Nu blev jag hungrig.

Jag fick ett brev hem igår, it´s time, jag ska till tandläkaren. Det värsta jag vet, jag är så rädd för tandläkaren och har alltid varit, jätte löjligt jag vet, för varje gång jag varit där tycker jag inte att det är farligt alls, men varje gång innan blir jag så nervös, och igår låg brevet där, från Tandläkare Hisingen stod det. Anledningen till att jag tänkte på det var att jag åt majskolv på lunchen idag, och det fastnar så mellan tänderna haha.

Nu ska jag fortsätta med jobbet, jag håller på att utbilda mig lite mer inom facebook och hur vi jobbar där, förbereder mig inför kommande prov om det också. Det känns bra, jag gillar att lära mig så mycket som möjligt och här vill jag kunna lite om alla tjänster vi erbjuder våra kunder, även om vi är inriktade på olika ämnen allihopa så tycker vi det är viktigt att veta lite om vad alla gör.

Vi hörs väl snart igen, kanske redan imorgon? Jag är ju som sagt on fire när det gäller det här med att skriva blogginlägg nu.

Ha en fin torsdags-kväll. Kram!

Om min tandläkare visar sig vara såhär snygg kommer det nog kännas mer okej …. haha! hoppashoppas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *