När solen skinnar och huden behöver kärlek

Hallå!

Oj vad jag var on fire förra gången jag skrev. Jag sa att jag skulle typ skriva dagen efter igen men jobbet och killen har tagit tiden, men här är det jag igen. Varje gång jag ska blogga känns det lika kul. Jag hoppas också på att ni som läser tycker det är lika spännande att följa lilla mig.

Gud, ni vet att våren är ju här och med det så har solen börjat komma framme lite mer. Jag har så lätt för att bli lite torr i ansiktet eller ja, generellt sett hela huden blir lätt torr, men ni vet ansiktet är ju mest ute, annars har man ju massa kläder på sig för det är ju fortfarande kallt.  Genom mitt långa 21 åriga liv har jag i alla fall lärt mig att använda sådana Babyface hudvårdsprodukter. När solen börjar komma fram ännu mer och våren blir allt starkare köper jag gärna produkter som skyddar min hy och får mig att se lika vacker som alltid.

Jag har också försökt få min pojkvän att använda det här, jag menar, det är väl inget fel på att killar också tar hand om sin hud. Han är dock lite svårflörtad när det kommer till sån här. Jag undrar hur livet hade sett ut om det var killarna som gick runt i affärerna och köpte massa sådana skönhetsprodukter och så var det vi tjejer som satt hemma, drack öl, spelade spel, ringde polarna för att säga: ”är inte du sugen på kebab eller? Köp med en fet kebabrulle till mig, jag har bärs hemma”. Nä, nu flög fantasin alldeles för lång bort. Hur som helst, vi pratade ju om min hud haha.  Har ni några tips för hur jag kan få min kille att ta hand om sin hud lite mer? Skriv gärna till mig och berätta hur jag kan få min kille att börja med sånt här.

Än så länge, ta hand om er så hörs vi nästa gång.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *