Fredags-feeling

Hej!

Hur mår ni mina pinglor? Jag mår bra, det är fredag och jag och mina kollegor har verkligen fredags-feeling, haft hela dagen, underbart!

Jag var för första gången på länge på gruppass på gymmet idag under min lunch-träning här på jobbet. Sprint heter det, ett högintensivt intervallpass på cykel. Så typ spinningpass liksom, 30 minuter var passet och det var perfekt att hinna köra ett ordentligt svettigt pass och kunna duscha helt, alltså tvätta bort allt smink och ta schampoo och balsam, det gör jag inte de dagar då jag inte blir så svettig. Men det gjorde jag idag så nu är jag extra fräsch för kvällen med! Direkt efter jobbet ska jag möta upp 3 vänner och kolla på bio! Vi ska se Draktränaren 3, alltså en tecknad barnfilm, älskar det! Efter det så tänkte vi åka och köpa käk och dra hem till en utav oss och äta middag och prata hela kvällen om allt mellan himmel och jord om jag känner oss rätt, haha! Så det ser jag fram emot supermycket.

Resten av helgen ser bra ut skulle jag säga haha, på lördag ska jag och en kompis till MIO möbler och kolla på nya mattor, jag vill ha nya mattor i köket, det är ju ett ganska stort kök så jag har hela 3 mattor. Hoppas på att hitta något fint, jag är medlem så jag fick hem en värdecheck på att jag får 300 kr i rabatt om jag handlar för minst 600 kr. Vilket blir halva priset om jag handlar för 600 kr så det var en bra rabatt tycker jag! Min kompis skulle kolla på nytt täcke och kuddar, det borde jag också göra för mina är väldigt gamla, men jag får prioritera en sak i taget!

På söndag ska jag träffa en annan vän som pluggar i en annan stad, hon kommer hem så vi ska gå en morgon-lång-promenad tänkte vi, så vi hoppas på en solig helg och framförallt en solig söndags-morgon då alltså!

Nästa vecka ska vi på jobbet till Göteborg catering, vi är bjudna på ett event där vi ska nätverka och sedan bestämde vi att vi ska stanna kvar och ha lite AW i göteborg, ska bli jättekul och gott, älskar catering-mat, det är på onsdag så det blir liksom lill-lördag, love it!

Hoppas ni får en fin helg, vi hörs nästa vecka! Kram.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *