Långhelg för lilla mig!

Hej allihopa!

Här sitter jag och för mig är det HELG nu! Fattar ni vad skönt det är! Eftersom jag har jobbat lite extra hårt denna vecka, så har jag pratat med min chef om saken och jag fick morgondagen ledigt, vilket är en fantastisk händelse.

Så, det blir en fullspäckad helg. Jag och en vän har pratat om att åka till Göteborg och gå på casino. Vi har varit sugna på det ett bra tag. Det handlar nog inte om att spela bort en massa pengar utan snarare få uppleva miljön, gå runt, se söt ut och dricka lite drinkar under tiden. Efteråt har vi pratat om att gå på salsaklubb och träffa några snygga killar som kan lära oss att dansa salsa! Vi funderar nämligen på att göra det imån eller på lördag men jag vet inte när det vore bäst.

Jag har ändå en några saker här hemma som jag måste ta tag i. Jag har börjat fundera på att odla champinjoner själv i min lägenhet och för det måste jag göra lite kompost, så jag har varit duktigt och sparat lite matrester från typ grönsaker och ska ge mig på den roliga resan att göra lite kompost. I och med att jag bor i lägenhet vet inte jag hur det kommer att bli, främst är jag orolig för doften haha. Hur som helst. Det känns som ett roligt projekt och det vill jag ta itu med nu när jag får lite mer ledigt än vanligt.

Är det någon av mina läsare som kan kommentera om ni har gjort något liknande innan? Jag tar emot tacksamt tips och idéer om hur jag ska tänka eller göra med min kompost i lägenheten eller för den delen odla lite champinjoner själv.

Jag håller er uppdaterade om hur det funkar med mitt lilla projekt.

Ha det bra än så länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *