Avslöjar en hemlig

Hej på er!

Shit hörrni, jag har en hemlighet att berätta! Daniel min sambo höll på att trilla av stolen när jag berättade att jag skulle göra detta. Men när jag förklarade varför så var han helt med på noterna, som tur var! Får se om ni blir lika förvånade, hehe! I onsdags var jag hos ett företag som heter Botox Alingsås!! Okej, nej, inte för att göra botox, det känner jag mig alldeles för ung för. Utan för att göra fransförlängning. När jag började berätta detta för Daniel så sa jag ju givetvis bara att jag skulle dit och han trodde att jag skulle just botox och jag skrattade så tårarna sprutade när jag såg hans min och hur stum han blev. Typiskt mig att göra honom ett litet spratt. Anyway, jag blev jättenöjd med mina fransar och det känns väldigt skönt och fräscht nu när sommaren är här. Då slipper jag kladda med mascara, det är fritt fram och bada utan att bli svart i ansiktet och man ser mycket piggare ut eftersom fransarna är lite böjda. Som sagt, jag är supernöjd!

Jag försöker att ta tillvara på sommaren och dom soltimmarna vi får just nu, det är verkligen skillnad från förra året. Vi har en härlig balkong till lägenheten med ett litet bord och två stolar, där passar vi på att äta kvällsmat när det är fina kvällar. På eftermiddagarna när jag inte är på gymmet eller något annat planerat så brukar jag ta med mig en tidning eller bok, en filt och lite melon och jordgubbar till parken. Det är lyxigt att både ha nära till stan och allt som händer, men ändå vara nära naturen. Speciellt nu när det är så grönt och fint, dessutom tycker jag att det luktar så jäkla gott ute!

Idag ska vi iväg och fira vår kusin som tar studenten, vilket känns lite galet eftersom han fortfarande är typ 11 i mina ögon. Men det var visst ett par år sedan jag tog studenten så det är klart att han också blir äldre, även om det känns helt galet. Jag och Daniel har köpt med oss en bukettblommor, en stor badring och en lite flaska bubbel som vi ska hänga runt halsen. Presenten har mamma fått fixa så är vi med på den också. Jag ser verkligen fram emot en kväll med släkten, för det är inte så ofta vi ses allihop. Dessutom är min moster en gudinna i köket så hennes mat äter vi med hela ansiktet.

Nu är det dags att svira på sig klackarna för vi ska strax åka, hoppas ni får en riktigt go helg!

Vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *